3/6/13

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου LIVE στον Πολυχώρο του Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης το Σάββατο 8 Ιουνίου


Με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές της αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες από την καριέρα της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει  ραντεβού στον Πολυχώρο του Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 10.30μ.μ.


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που ταυτίζονται με την ξεχωριστή φωνή της. 

Το ίδιο πάθος χαρακτηρίζει και τις ζωντανές εμφανίσεις της. Φέτος η Ελένη κρατώντας πάντα το επίπεδο και την ποιότητα των επιλογών που υποστηρίζει τόσα χρόνια, δίνει μια καινούργια αύρα στις ζωντανές εμφανίσεις της.
Σημαντικές συμμετοχές όπως αυτές των: Αλκίνοου Ιωαννίδη, Φοίβου Δεληβοριά, Βασιλικού, Παύλου Παυλίδη, Νίκου Ζούδιαρη, Νίκου Πορτοκάλογλου, κ.ά. δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον πιο προσωπικό της δίσκο.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια που δίνουν την αφορμή για να «πειράξει» και τα παλιότερα κομμάτια της πορείας της. Όλα δουλεμένα από την αρχή, με έντονο ηλεκτρικό ήχο που αγκαλιάζει μπαλάντες αλλά και παραδοσιακά, με έντονη διάθεση για πειραματισμούς αλλά και ροκ ήχο που απροσδόκητα περιλαμβάνει και φλερτ ακόμα και με τζαζ ήχους.
Με τους σπουδαίους μουσικούς που έχει δίπλα της αυτό επιτυγχάνεται αποτελεσματικά και όμορφα. Τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Τα παιδιά των δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Πότε θα σε βαρεθώ», «Να με προσέχεις», «Χίλιες σιωπές»), δίπλα σε τραγούδια από το «Ταρίρα» («Σκιές», «Χρώματα», «Όνειρο») και φυσικά τα αγαπημένα παλιά λαϊκά και παραδοσιακά («Στης Νάουσας το κάστρο», «Τζιβαέρι», «Τα παιδιά της γειτονιάς σου»), φτιάχνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αγγίζει όλες τις αισθήσεις το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 10.30μ.μ. στον Πολυχώρο του Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.

Συντελεστές:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου  - κιθάρα
Βαγγέλης Καλαμάρας -  τύμπανα
Άρης Χατζησταύρου  - κιθάρα
Κελλάρης Χάρης -μπάσο
 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23510 64600

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Διόνυσος 89,2

ΕΠΣ. Πιερίας