10/8/13

Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου η έναρξη της λαϊκής αυθεντικής γιορτή της πόλης η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ
Με την τελετή των εγκαινίων ανοίγει την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της  Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης. Η λαϊκή αυθεντική αυτή γιορτή, συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη και τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου μας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, καθώς επίσης και λειτουργίας ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και λοιπών ψυχαγωγικών παιγνίων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα σχετικά δικαιολογητικά έως τις 14-08-2013.

Οι αιτήσεις, οι οποίες αφορούν την έκδοση της άδειας χρήσης των χώρων του Λούνα Παρκ, της εμποροπανήγυρης και άσκησης υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας υποβάλλονται στο αρμόδιο γραφείο του Τμήματος Περιουσίας του Δήμου Κατερίνης (υπεύθυνοι υπάλληλοι Ερασμία Πάτσιου, Κωνσταντίνος Κιτιξής, τηλ.: 2351-3-50519). Από το συγκεκριμένο γραφείο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του σχετικού κανονισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα πλαισιώσουν την Εμποροπανήγυρη, φέτος θα δοθεί έμφαση σε μουσικοχορευτικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων. Η  Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως τις 07 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΣ. Πιερίας