13/8/13

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ



Από τον Αλέξανδρο Καλλιφατίδη με συνοδοιπόρους φίλους και συνεργάτες
Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι συντροφιά με δροσερές και δυναμικές αποσκευές – τραγούδια, μία ποιοτική βραδιά μουσικού πολιτισμού με όχημα την εικοσάχρονη διαδρομή του Αλέξανδρου Καλλιφατίδη και συνταξιδιώτες φίλους & συνεργάτες μουσικούς και τραγουδιστές είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ενθουσιώδες κοινό που γέμισε το Ανοικτό Θέατρο Πάρκου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Στην ξεχωριστή συναυλία με τίτλο “Moments...” παρουσιάστηκαν μουσικές εικόνες και ηχοχρώματα, αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι τώρα καλλιτεχνική πορεία του Αλέξανδρου Καλλιφατίδη, μελωδίες και ρυθμοί από retro, ρεμπέτικα, swing, tango, bossa nova, λαϊκά κ.α.

Εξαιρετικές ενορχηστρώσεις που έδιναν στον ίδιο τον Αλέξανδρο, αλλά και στους δεξιοτέχνες μουσικούς την ευκαιρία να πειραματίζονται και να εναλλάσσουν ήχους, ξεδιπλώθηκαν ζωντανά επί σκηνής και δημιούργησαν μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Οι συντελεστές:

Ανδρέας Ζιάκας, Γιάννης Θεοχάρης, Σταύρος Αδαμαντίου, Παναγιώτης Λυμπανοβνός, Βαγγέλης Μπουσμαλής, Αθανάσιος Γατσιός, Λευτέρης Κηπόπουλος, Χρήστος Τασχουνίδης, Μαρία Δραγασιά, Ρώνια Τοπαλίδου, Αλέξης Καραβέργος, η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης κ.α.

Την επιμέλεια του ήχου και του φωτισμού είχε ο Μιχάλη Καμανατζής. Την αφίσα σχεδίασε ο Θάνος Κόσυβας.

Η βραδιά έκλεισε πολύ ιδιαίτερα, όπως της έπρεπε, με το «Eρωτικό» σε ποίηση Ν.Λαπαθιώτη και Μουσική Νίκου Ξυδάκη, αλλά και με όλους τους συντελεστές και το κοινό να εύχονται μελωδικά χρόνια πολλά στον Αλέξανδρο για τα γενέθλιά του. Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό για το θερμό αγκάλιασμα της εκδήλωσης και όλους τους συνταξιδιώτες φίλους, συνεργάτες τραγουδιστές και μουσικούς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.






ΕΠΣ. Πιερίας