28/10/12

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Κώστα Τσούχα


Το τελευταίο αντίο είπαν την βροχερή Φθινοπωρινή Κυριακή 28/10/12, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι στον γνωστό  επιχειρηματία της γνωστής  αλυσίδας ζαχαροπλαστείων "ΤΣΟΥΧΑΣ",  Κώστα Τσούχα, που έχασε την μάχη με την ζωή το Σάββατο 27 Οκτώβρη στην Καρίτσα Πιερίας σε ηλικία 50 ετών.
Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στο χωριό του, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Καρίτσα Πιερίας εκεί όπου πλήθος κόσμου παρά του ότι έβρεχε καταρρακτωδώς, πήγαν να αποχαιρετήσουν και να συνοδέψουν στο στερνό ταξίδι του τον Κώστα Τσούχα, !
Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έπαιζε στο πιάνο και τραγουδούσε το "Φίλε έφυγε ο Στράτος" του Νότη Σφακιανάκη.  Τραγουδούσε μόνο για την παρέα του σε ένα από τα μαγαζιά του στην Λεπτοκαριά Πιερίας. "Ήταν φίλε μου λεβέντης/ ήτανε καλό παιδί/ και τον αγαπούσαν όλοι..........."
Άνθρωπος πάντα με θετική αύρα και μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του, πολύ καλός επιχειρηματίας, μαχητής χρόνια στην επιχειρηματικότητα της Πιερίας, ο οποίος αγαπούσε την ζωή και μετέδιδε  την αισιοδοξία του σε όλους εμάς που τον  γνωρίζαμε.
Χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο πριν περίπου ένα χρόνο και όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη πραγματική με αξιοπρέπεια για να την αντιμετωπίσει.
Στο πλευρό του σε όλη αυτή την δύσκολη μάχη είχε την οικογένειά του να τον στηρίζει, που πίστευαν ότι: "ο δικός μας Κώστας θα τα καταφέρει", όπως έλεγαν.
Τελικά δεν τα κατάφερε, νικήθηκε από την αρρώστια του που είχε επιθετική διάθεση, αφήνοντας πίσω του μια δυναμική πορεία και μια υπέροχη οικογένεια.
 "Τα κορίτσια του",  όπως αποκαλούσε τις τέσσερις κόρες του και την σύζυγό του Μαρία η οποία στάθηκε βράχος η ίδια αλλά και οι κόρες του, σε όλη την δύσκολη περίοδο του Κώστα, στηρίζοντας τον ίδιο και τις επιχειρήσεις "ΤΣΟΥΧΑ"!!

"Καλό Ταξίδι Φίλε Κώστα και να'ναι όμορφα και γλυκά όπως σου άρεσε εκεί που πας"! 

Μαρία Βαλσαμίδου.

ΕΠΣ. Πιερίας