11/9/13

Αγιασμοί στην Κονταριώτισσα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΡΙΤΟΓΛΟΥ. 
Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Κονταριώτισσας, με την παρουσία δημοτικών αρχών, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.
Συγκεκριμένα, στον Αγιασμό που έγινε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κονταριώτισσας παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δ.Δίου-Ολύμπου Τσιμήτρη Μαρία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δ.Δίου-Ολύμπου Κωτούλης Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κιάφας Πέτρος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κονταριώτισσας Κωνσταντίνος Χότζιας, ο Διευθυντής του Λυκείου Βρακόπουλος Αθανάσιος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος καθώς επίσης και οι Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Δημήτρης Ζιωγάνας και του Λυκείου Φαρφούρη Ράνια.

Στο Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Κονταριώτισσας παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ.Δίου-Ολύμπου Μαρία Τσιμήτρη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Κρίτογλου Αστέριος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κονταριώτισσας Χότζιας Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Χρύσα Εξάρχου καθώς και η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Αγαθόγλου Σμαρώ, η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαρία Κουλιανοπούλου καθώς επίσης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίερες κ. Γκριμούλα Ευαγγελία. 





ΕΠΣ. Πιερίας