12/1/13

Ο Νίκος Βέρτης ξαναχτυπά με νέα δισκογραφία τον Φεβρουάριο!!!



Ο Νίκος Βέρτης αυτό τον καιρό εργάζεται πολύ σκληρά γιατί μετά  από τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μπαινοβγαίνει στο στούντιο για να ετοιμάσει το καινούργιο CD, ολοκληρωμένη δουλειά (μια γεύση πήραμε από το promo "ΕΛΑ") τραγούδι σε Μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και Στίχοι:Ηλίας Φιλίππου. 
Μέσα στο νέο CD, μεταξύ άλλων Μεγάλων Δημιουργών θα βρούμε και συνεργασία και αυτή τη φορά με τον ΜΕΓΑΛΟ Δημιουργό, μουσικό Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον δικό μας Κατερινιώτη, στιχουργό Γιώργο Τσοπάνη (που έγραψε τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη, "Αν Είσαι Ένα Αστέρι", "Πόσο Σ'αγαπώ" κλπ.).
Στην Καινούργια συνεργασία που το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κυκλοφορήσει (αν όλα πάνε καλά) μέσα στον Μάρτιο, έγραψε σε μερικά τραγούδια την μουσική ο ίδιος ο ερμηνευτής Νίκος Βέρτης.
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την  Universal. 
Έχω ακούσει ότι ένα τραγούδι είναι πολύ δυνατό και  έχει σίγουρα εξασφαλισμένη την τεράστια επιτυχία, ανάλογη με αυτή του "Αν είσαι ένα Αστέρι"!!!.


Μετά τη προηγούμενη πολύ πετυχημένη δισκογραφία, είμαστε σε αναμονή για νέες χειμερινές Ραδιοφωνικές επιτυχίες για το κοινό του Ράδιο Διόνυσος 89,2 όπου οι ακροατές θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν σε πρώτη αποκλειστική Μετάδοση ένα πολύ δυνατό τραγούδι του Νίκου Βέρτη!!!!
Τώρα λοιπόν η ομάδα του Νίκου, ετοιμάζει το νέο του CD και κάνει επιλογή στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει και εργάζονται πυρετωδώς.


Ο Τραγουδιστής με τη μαγευτική φωνή του, την εντυπωσιακή του παρουσία, τη θετική του ενέργεια, τον εκπληκτικό τρόπο να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, αυτό τον καιρό εμφανίζεται στο κοσμικό κέντρο Fantasia στην Αθήνα (Λεωφ Ποσειδώνος στο Ελληνικό με μεγάλη επιτυχία, αφού τα πιο πολλά κέντρα δουλεύουν Παρασκευή και Σάββατο ενώ το κέντρο που είναι ο Νίκος Βέρτης είναι ανοικτά Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη!
Οπωσδήποτε αυτό και μόνο δείχνει το πόσο αγαπητός είναι ο Νίκος Βέρτης στους μουσικόφιλους.
Για την Χώρα μας οπωσδήποτε είναι κάτι το παράξενο να δουλεύει πέντε μέρες την εβδομάδα, σε μια περίοδο που περνάνε κρίση τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Σίγουρα δεν πηγαίνει ο κόσμος τόσο συχνά στα κέντρα όπως πρώτα και κάνει προσεκτικές επιλογές στο που θα πάει να διασκεδάσει και όπως φαίνεται ο Νίκος Βέρτης έχει τον πρώτο λόγο.


Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, η Τάμτα και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών.

Ο Καλιτέχνης μόλις τελείωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο, επέστρεψε στην Αθήνα και αφού ξεκουράστηκε για πέντε μέρες ξεκίνησε στο Κέντρο «Φαντασία» όπου θα μείνει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2013 και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την μακρινή Αυστραλία τον Φεβρουάριο του 2013, για 3η φορά, για μερικές εμφανίσεις στους Έλληνες μετανάστες και θα συνεργαστεί όπως πάντα με την Νίνα Άθενς.
Μαζί με τον Νίκο Βέρτη, θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην Αυστραλία, η Τάμτα και η Ευδοκία Καδή για κοινή εμφάνιση με τον αγαμημένο μας τραγουδιστή.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αγαπημένο μας Νίκο Βέρτη και σε όλους τους Ταλαντούχους δημιουργούς που συνεργάστηκαν μαζί του!!!

Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου
Για Ράδιο Διόνυσος 89,2









ΕΠΣ. Πιερίας