15/1/14

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 11.00 ώρα της 14.01.2014 έως 08.00 ώρα της 15.01.2014


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύλληψη για ναρκωτικά
Στις 14.01.2014 το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) αυτοσχέδιο μικρόδεμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (4,7) γραμμαρίων, καθώς και (0,6) γραμμάρια  ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
Συλλήψεις για ναρκωτικά
Στις 14.01.2014 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή Πλατέος Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 52 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του σταθμευμένου Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (0,6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Κατόπιν σε έρευνα του χώρου πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (3,4) γραμμαρίων την οποία απέρριψαν οι ανωτέρω κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο σημείο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
Συλλήψεις για ναρκωτικά
Στις 15.01.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, συνελήφθησαν ένας υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 21 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του 23χρονου και αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (0,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (3,8) γραμμάριων τα οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σάντας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ & ΚΙΛΚΙΣ
Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στους νομούς Πιερίας και Κιλκίς σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΙΛΚΙΣ & ΗΜΑΘΙΑΣ
Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά το προηγούμενο 24ωρο
Συνελήφθησαν (2) άτομα στους νομούς Κιλκίς και Ημαθίας, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

ΕΠΣ. Πιερίας