17/1/14

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 17.00 ώρα της 16.01.2014 έως 08.00 ώρα της 17.01.2014




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Σύλληψη για ναρκωτικά
Στις 16.01.2014 το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (5) γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
Σύλληψη για ναρκωτικά
Στις 16.01.2014 το βράδυ, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕΡΡΩΝ & ΚΙΛΚΙΣ
Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στους νομούς Σερρών και Κιλκίς σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ & ΣΕΡΡΩΝ
Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά το προηγούμενο 24ωρο
Συνελήφθησαν (2) άτομα στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Επιπλέον, συνελήφθη (1) υπήκοος Βουλγαρίας στο νομό Σερρών, ο οποίος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.



ΕΠΣ. Πιερίας