6/8/12

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία Β. Παπακωνσταντίνου - Χ. Θηβαίου στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης


Με Μεγάλη επιτυχία (όπως ήταν αναμενόμενο) πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Β.Παπακωνσταντίνου - Χ.Θηβαίου στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, δίπλα στο κύμα, το Σαββατόβραδο 4 Αυγούστου.
Ο Πολυχώρος του συγκροτήματος Mediterranean Village φιλοξένησε πλήθος κόσμου όλων των ηληκιών, λάτρες των Β.Παπακωνσταντίνου - Χ. Θηβαίου, που αποθέωναν τους καλιτέχνες με διάφορα συνθήματα και χειροκροτήματα, δίχνοντας έτσι την αγάπη τους για τον Β. παπακωνσταντίνου ο οποίος σχολίαζε χιουμοριστικά τα συνθήματα του fun του.
Το αποτέλεσμα αυτής της δυνατής συναυλίας ήταν να καταφέρουν οι ερμηνευτές  να ταξιδέψουν το κοινό τους, σε γνωστά και άγνωστα μουσικά μοναπάτια του χθες και του σήμερα, με τραγούδια εμψυχωτικά, τραγούδια συμπαράστασης, με απαλές και ροκ έντεχνες μπαλάντες αλλά και τραγούδια με δυνατό ρυθμό.. περνώντας παράλληλα αισιόδοξα μηνύματα σε μια εποχή μάλιστα που ο κόσμος έχει ανάγκη από επικοινωνιακή εκτόνωση.
Η καλοκαιρινή, μουσική, φεγγαρόλουστη βραδιά κύλησε δυνατά και είναι βέβαιο ότι θα μείνει αξέχαστη στο μουσικόφιλο κοινό που αγκάλιασαν στην Πιερία μας ακόμη μια δυνατή εκδήλωση του Ομίλου Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, δίπλα στο κύμα.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές: Στον κ. Λάμπρου Βασίλη επικεφαλής του Ομίλου, στον διευθυντή, στην ομάδα εργαζομένων και ιδιαίτερα στον Βασίλη Δήμου υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων που μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε την δική του μάχη προκειμένου να πετύχει η εκδήλωση και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι!!



Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου για Ράδιο Διόνυσος 89,2












ΕΠΣ. Πιερίας