29/8/13

5η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2013




«Ρεκόρ» εκθετών στην μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της ΚΕ.ΜΑΚ.

Ø  Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης

Ρεκόρ εκθετών σημειώνει η φετινή, 5η κατά σειρά, Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Η έκθεση, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Σεπτεμβρίου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία από πλευράς ζήτησης εκθεσιακού χώρου από τους επιχειρηματίες καταδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό εμπορικό και οικονομικό θεσμό στη Βόρεια Ελλάδα. Ο διαθέσιμος εκθεσιακός χώρος είναι ήδη περιορισμένος και οι διοργανωτές απευθύνουν τελευταία πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους εκθέτες να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2013 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης), αποτελεί πλέον ένα βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, γεγονός που το αποδεικνύουν οι 150 συμμετοχές και οι 15.000 επισκέπτες της 4ης ΕΒΕΠ.
Σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. Γι’ αυτό το λόγο φέτος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων ουσιαστικής παρουσίας και αποτελεσματικής προβολής και ανάδειξης των επιχειρήσεων, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα, η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αναβαθμίζεται και επισήμως σε περιφερειακή έκθεση και θέτει τη σφραγίδα της στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ολόκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως μόλις μέσα σε πέντε χρόνια η ΕΒΕΠ αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας μετά τη Δ.Ε.Θ.

Η 5η ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών ως απάντηση στην κρίση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5ΗΣ ΕΒΕΠ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
27 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
6 ημέρες

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Εκθεσιακός χώρος Δήμου Κατερίνης (Οικισμός Ανδρομάχης)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Γενική Περιφερειακή Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ
1.    Υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας παροχής υπηρεσιών
2.    Δυναμική προβολή προϊόντων και επιχειρήσεων
3.    Χαμηλό κόστος συμμετοχής για τους εκθέτες – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας
4.    Δημιουργία μιας έκθεσης με δυνατότητα συμμετοχής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων
5.    Γνωριμία των επιχειρήσεων με το καταναλωτικό κοινό
6.    Ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών
7.    Σύναψη εμπορικών συναλλαγών
8.    Επίτευξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Περίπτερα – stand σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, Κυλικείο, Πάρκινγκ, χώροι Υγιεινής, Καθαρισμός κοινόχρηστου χώρου, Φύλαξη Εκθεσιακού χώρου όλο το 24ωρο.

ΕΚΘΕΜΑΤΑ
·         Αγροτικά  
·         Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - Μοτοσικλέτες
·         Βιομηχανικά προϊόντα
·         Γραφικές τέχνες – εκτυπώσεις
·         Δερμάτινα ενδύματα – υποδήματα
·         Δομικά  - μονωτικά υλικά
·         Είδη κατοικίας
·         Εκπαίδευση
·         Έπιπλα – έπιπλα κουζίνας
·         Επαγγελματικός εξοπλισμός
·         Ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη
·         Κλιματισμός – ψύξη – θέρμανση - φωτοβολταϊκά
·         Κουφώματα
·         Κουρτίνες – Λευκά είδη – Στρώματα
·         Μηχανές γραφείου – Συστήματα πληροφορικής
·         Τζάκια
·         Τρόφιμα – ποτά
·         Φίλτρα νερού
·         Υπηρεσίες

ΕΙΣΟΔΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr

ΕΠΣ. Πιερίας