7/9/13

2ο Αντάμωμα απανταχού Κουντουριανών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ»






ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ» υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ,πραγματοποίησε το 2ο Αντάμωμα των απανταχού Κουντουριανών  με μεγάλη επιτυχία.

 Η στήριξη και η συμμετοχή του κόσμου στη διοργάνωση του ανταμώματος ήταν τεράστια, γεγονός που επιβεβαιώνεται  από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν, την βραδιά του Σαββάτου με το άκουσμα της παραδοσιακής μουσικής που ηχούσε όσο και με την αντάμωση με φίλους και γνωστούς.
Οι εθελοντές του Π.Σ. όλη την νύχτα έψηναν σουβλάκια. λουκάνικα κ.α. Όλοι έφαγαν,  χόρεψαν και πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά.
Τέλος η διοργάνωση του 2ου Ανταμώματος ολοκληρώθηκε με την τέλεση της θείας λειτουργίας την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Βυζαντινό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΙΕΡΕΣ» στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικοί Ιερείς, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, η τοπική Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου – Ολύμπου κα Μαρία Τσιμήτρη , ο Πρόεδρος του Τ.Σ.κ Κων/νος Χότζιας με τα μέλη του Τ.Σ. κα Σμαρώ Αγαθόγλου και Βασίλειο Τρικαλόπουλο και άλλοι φορείς του Δήμου Δίου – Ολύμπου. 
Τέλος η ευχή για καλή Αντάμωση συνοδεύτηκε με την ελπίδα ακόμη περισσότεροι συντοπίτες από τα πέρατα της γης να επιστρέψουν στην πατρογονική εστία.
Η  Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου  Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ» ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και όσους παρευρέθησαν  στην εκδήλωση.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ                                                      

ΕΠΣ. Πιερίας