13/9/13

Εγκαίνια 87ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου 2013


Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αιγίνιο η τελετή έναρξης της 87ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, Βουλευτές του Νομού, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών. 


Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, και καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από την Αντιδήμαρχο κ. Βασιλειάδου Ξανθίππη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου, του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη σύμπραξη χορωδίας «fons musicalis», Φιλαρμονικής και Εργαστηρίου Κρουστών της Δ.Ε. Αιγινίου υπό τη δ/νση του κ. Μιχάλη Καρυοφυλλίδη.

Η τελετή των εγκαινίων έληξε με την κήρυξη της έναρξης της 87ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΜΠΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Πολίτες για την κατάργηση Διοδίων Αιγινίου

Ήμασταν παρόντες με πανό και ενημέρωση πολιτών στην τελετή εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης στις 12-9-13.
Όμως παρά την παρουσία πανό και την ισχύουσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε η αντιδήμαρχος Αιγινίου ανέφεραν το παραμικρό για τα Διόδια, όπως επίσης και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.
Μόνο ο Περιφερειάρχης κ Τζιτζικώστας είπε για «εμφύτευση παράλογων διοδίων»
Αφού λοιπόν φυτεύτηκαν παραλόγως κ Περιφερειάρχη, ας αγωνιστούμε μαζί για το ξερίζωμά τους
Το επόμενο ραντεβού μας είναι στο πανηγύρι πάλι στις 14-9-13 για ενημέρωση και μοίρασμα εντύπων σε σημείο που θα ανακοινωθεί.
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η καθημερινή μας παρουσία στα Διόδια και απευθύνουμε διαρκές κάλεσμα συμμετοχής προς όλους
Αιγίνιο 13-9-13
Η ΣΕ

Οι Φωτό από τα εγκαίνια.













 





























\
Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου

 

ΕΠΣ. Πιερίας