12/9/13

Τα αποχετευτικά έργα συνεχίζονται στα δημοτικά διαμερίσματα της δημοτικής ενότητας δήμου Δίου.




Δήλωση Τοπικής Αντιδημάρχου Μαρίας Τσιμήτρη, για την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στη Δ.Ε. Δίου

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Τοπική Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη για τη σύμβαση που υπογράφτηκε ανάμεσα στον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γιώργο Παπαθανασίου και την ανάδοχο εταιρία ΤΕΚ   Θεσσαλονίκης Α.Ε., η οποία σύμβαση αφορά  στην κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στις τοπικές κοινότητες Δίου-Πλατανακίων, Αγίου Σπυρίδωνα, Κονταριώτισσας και Νέας  Εφέσου, ύψους  9.395.608,70 ευρώ.
Το έργο εντάχθηκε στον «Άξονα 07- Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του επιχειρησιακού προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη». Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Μετά την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Βροντούς και Καρίτσας είναι το δεύτερο σημαντικό έργο που κατασκευάζεται στη Δ.Ε. Δίου.

 Είναι πολύ ενθαρρυντικό  να βλέπει κανείς τις επίπονες προσπάθειες μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων να παίρνουν σάρκα και οστά.

 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν  και στάθηκαν αρωγοί σ΄αυτή την κοινή προσπάθεια και να ζητήσω την κατανόηση των Δημοτών σχετικά με την κατασκευή του έργου και την ταλαιπωρία που πιθανόν θα υποστούν.  
 
Η  Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Μαρία Τσιμήτρη

ΕΠΣ. Πιερίας