8/10/13

11η ΗΜΕΡΑ Μαραθώνιος "Πρωτογενούς Πλεονάσματος" Ανεργίας/Ανέχειας/Εξαθλίωσης για τους Σχολικούς Φύλακες.


Η Αγωνιστική Ομάδα των Σχολικών Φυλάκων ξεκίνησε  σήμερα το πρωϊ στις 07:30  (Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013) από Σούρπη ΣΕΑ με στόχο να φτάσει στην Παραλία Πελασγίας μέχρι το βράδυ.
Σήμερα είχαν  παρέα τους  συνάδελφους τους σχολικούς φύλακες από τον Βόλο ,από την Κοζάνη και με δημοτικούς αστυνόμους από Κοζάνη .

8-10-2013: Μήνυμα της αγωνιστικής ομάδας 


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. 
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΑΣ .
ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ .
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ. 
Η ΠΡΩΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ.
Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ,ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ . 
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ.
 Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΠΣ. Πιερίας