16/10/13

Από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνει ο άντρας αν είστε η γυναίκα της ζωής του


Μια φλογερή ματιά, ένα λαμπερό χαμόγελο και έντονο άρωμα κάνουν έναν άνδρα να ερωτευτεί, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Και όσες νομίζατε ότι για να σας θεωρήσει γυναίκα της ζωής του θα πρέπει πρώτα να σας μιλήσει, κάνετε λάθος. Από την άλλη πλευρά, το γυναικείο φύλο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ερωτευτεί τον άνδρα που της αρέσει.

Αυτό σημαίνει πως ο άνδρας είναι πιο πιθανό να ερωτευτεί κεραυνοβόλα και να θεωρήσει το αντικείμενο του πόθου του ως γυναίκα της ζωής του παρά μια γυναίκα.

Ένας στους πέντε άνδρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση παραδέχτηκαν πως ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά ενώ οι μισοί δήλωσαν πως τα βέλη του έρωτα τους χτύπησαν από το πρώτο ραντεβού εν αντιθέσει με τις γυναίκες που ήθελαν τουλάχιστον τρία ραντεβού για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Πιο αναλυτικά μια στις δέκα συμμετέχουσες είπε πως ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και μάλιστα οι περισσότερες τόνισαν πως περίμεναν μέχρι το 6ο ραντεβού για να αποφασίσουν αν όντως βρήκαν το άλλο τους μισό.

Ο διδάκτωρ ψυχολογίας Alexander Gordon και μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας, δήλωσε πως οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι έντονες και ότι οι άνδρες κοιτάνε περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση.

Οι γυναίκες, συμπληρώνει, είναι πιο πολύπλοκες και πρώτα σκέφτονται τα θετικά και τα αρνητικά για να επιλέξουν.

Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, έλαβαν μέρος 1.500 άνδρες και 1.500 γυναίκες και θα αποτελέσει μέρος του μυθιστορήματος The Way We Were γραμμένο από την Elizabeth Noble.

Πηγή 

ΕΠΣ. Πιερίας