3/10/13

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την μεγάλη αθλητική γιορτή


ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», καθώς απομένουν μόλις δέκα ημέρες για την έναρξη της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής.
Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων με τον αγώνα φορέων, συλλόγων και εθελοντών, στο Δημαρχείο της Κατερίνης, ώστε να σφραγίσουν την μέχρι σήμερα πολύτιμη προσφορά τους στην εξέλιξη της διοργάνωσης, στην οποία ήδη ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Παράλληλα, θα συζητηθεί η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά και θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, χρώμα πολιτισμού θα δώσουν κατά μήκος της διαδρομής οι μουσικές και τα χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Όπως είναι γνωστό τον αγώνα δρόμου 8 χλμ διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. τηλέφωνο 2351047445 (πληροφορίες Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), καθώς και στον Χρήστο Μυστρίδη (Πρόεδρο ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο 6948180760.

Πληροφορίες μπορείτε επίσης να αντλείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης www.katerini.gr., καθώς και από την ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» www.zeusrunnersclub.gr.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013 στην Αστική Σχολή.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.zeusrunnersclub.gr αμέσως μετά το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων και πριν την απόδοση των αριθμών.

Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με fax στο 23510 47425 (υπευθ. Γεωργία Καμανατζή, Γιώργος Μίχος)  ή με email στο info@oppapkaterinis.gr.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναφέρουν τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογο, τόπο διαμονής, τηλέφωνο.



Αριθμούς συμμετοχής θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από την Αστική Σχολή, Ειρήνης 12 από την Τετάρτη 09 έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, κατά τις ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όσοι δημότες δεν παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους κατά τις παραπάνω ημερομηνίες, καθώς και τα μέλη του ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ», θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα γραφεία του Συλλόγου, Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα γωνία κατά την  παραμονή του αγώνα (Σάββατο 12 Οκτωβρίου -  ώρες 16:00 έως 19:00).

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:15 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα ορίζεται ο κ. Αποστολόπουλος Δημήτριος (τηλ. 6945758856), Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας και στον οποίο, θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, πριν και κατά την ημέρα των αγώνων, για κάθε τεχνικό θέμα.

ΕΠΣ. Πιερίας