1/11/13

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δ.Σ. (3ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Αγαπητοί Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας μέσω της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας (Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π.),
Εγκρίθηκε στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Ν. Πιερίας του Άξονα 4 (Προσέγγιση Leader) ΠΑΑ 2007-2013 για την υλοποίηση έργου με προϋπολογισμό : 100.000 Ευρώ πλέον ΦΠΑ, με την υποχρέωση να αναλάβει ως ιδιωτική συμμετοχή το 30% του έργου, προκειμένου να προβάλει και να προωθήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Οι στοχευμένες δράσεις που επέλεξε το Επιμελητήριο να σχεδιάσει προς ένταξη για χρηματοδότηση είναι αμιγώς τουριστικού ενδιαφέροντος.
Επειδή λοιπόν οι 100.000 Ευρώ (καθαρά) θα αξιοποιηθούν προς όφελος άμεσα των τουριστικών μας επιχειρήσεων και έμμεσα όλης της επιχειρηματικότητας της Πιερίας, θεωρούμε ότι επιβάλλεται η παρουσία σας και η γνώμη σας προκειμένου να καταλήξουμε στο τελικό παραδοτέο έργο που είτε θα μας συνοδεύει σε τουριστικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος με τη δική σας συμμετοχή, είτε θα προβάλει την Πιερία μέσω τηλεοπτικού σποτ και διαφημιστικών καταχωρήσεων, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δ.Σ. (3ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Λεπτομέρειες για κάθε μία από τις έξι (6) εξειδικευμένες δράσεις τουρισμού θα συζητηθούν από κοντά. Παρακαλείστε θερμά να τιμήσετε με την παρουσία σας τη σύσκεψη.
Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

-         ΠΙΕΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
-         ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
-         ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
-         ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
-         ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΟΡΩΝ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΚΟΤΙΝΑΣ
-         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ
-         ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ



ΕΠΣ. Πιερίας