1/11/13

Κυριακή 10 Νοεμβρίου - Πνευματικό Κέντρο Εκδήλωση – αφιέρωμα στους νομπελίστες ποιητές μας


Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση Μουσικής και Ποίησης, η οποία είναι αφιερωμένη στους δύο μεγάλους νομπελίστες ποιητές μας Γιώργο Σεφέρη και Οδυσσέα Ελύτη.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 & ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (αίθουσα Α΄Ορόφου), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2013».

Εκδήλωση Μουσικής και Ποίησης, αφιερωμένη στους δύο μεγάλους νομπελίστες ποιητές μας, Γιώργο Σεφέρη και Οδυσσέα Ελύτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (Α’ Όροφος). Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου, στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2013».

Το ποιητικό μέρος της εκδήλωσης παρουσιάζουν οι φιλόλογοι Δέσποινα Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία και Νίκος Κολωνιάρης. Η απαγγελία των ποιημάτων θα γίνει από τους Γ. Παπαϊωάννου, Θ. Γερολιόλιου και Κ. Ζησκάτα.

Επιλογή μελοποιημένων ποιημάτων θα τραγουδήσει η Μαρίκα Φωτοπούλου. Συνοδεύει στο πιάνο ο Βαγγέλης Μπουσμαλής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΕΠΣ. Πιερίας