4/11/13

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΌΛΗ

Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Τελικά πήραμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαμε»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ελευθερούπολη που έγινε στην Κατερίνη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πετύχαμε μια νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση και όμορφο μπάσκετ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μας γιατί είναι απ' αυτά τα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να χάσεις. Κάτω από την πίεση του αποτελέσματος ανταποκριθήκαμε πλήρως, λειτουργήσαμε πολύ καλά επιθετικά, είχαμε πολλούς παίκτες σε εξαιρετική μέρα και τελικά πήραμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαμε».

Ο αγώνας με την Ελευθερούπολη είχε και VIP θέσεις …

Κοντά στον αγωνιστικό χώρο, όπου κάθισαν δέκα τυχεροί φίλοι της ομάδας που είχαν κάνει πρώτοι like στο facebookτου συλλόγου www.facebook.com/pierikosarxelaos όπου αναρτήθηκε, για το σκοπό αυτό, η αναγγελία του παιχνιδιού.

Όλοι εκφράσθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την υλοποίηση αυτής της ιδέας και έτσι κάθε Τετάρτη, πριν τον αγώνα που θα γίνεται στην Κατερίνη, στις 7 μμ. θα γίνεται ο διαγωνισμός για τις ... προνομιούχες θέσεις.

ΕΠΣ. Πιερίας