17/7/12

Φωτιά... στην Νυχτερινή Διασκέδαση, στον νέο ανακαινισμένο Καλοκαιρινό χώρο "Θάλασσα Live" πρώην Ατλαντίδα Παραλιακά στην Κατερίνη!!


Το Σάββατο το βράδυ απολαύσαμε την Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μενιδιάτη στο "Θάλασσα Live Παραλιακά και άκρως καλοκαιρινά!!!
Ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα ήταν το αποτέλεσμα της παρουσίας των καλιτεχνών στην εκπληκτική σκηνή του κέντρου διασκέδασης.
Να σημειωθεί ότι ο χώρος, μέσα κι έξω, οργανώθηκε σε χρόνο ρεκόρ,  χάρη στο μεράκι και την πολύχρονη εμπειρία του επιχειρηματία Οδυσσέα.!!
Η μεγάλη μας έκπληξη ήταν η μεταμόρφωση κυριολεκτικά του χώρου, μιας και ήταν  εγκαταλελημένος εδώ και χρόνια...Οι παλιότεροι θα θυμούνται ίσως την Disco Ατλαντίδα!!
Ένα Μεγάλο Μπράβο στον Οδυσσέα που κατάφερε να δημιουργήσει έναν υπέροχο καλοκαιρινό χώρο το "ΘΑΛΑΣΣΑ LIVE" (πρώην Ατλαντίδα) σπάζοντας την μονοτονία της Πιερικής νυχτερινής Διασκέδασης, συμπεριλαμβάνοντας στο Καλοκαιρινό πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου, Μεγάλα ονόματα, εκλεκτούς καλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής σκηνής, δίνοντας σε όλους εμάς την δυνατότητα να τους απολαύσουμε από κοντά και να μας χαρίζουν βραδιές με βαρβάτη διασκέδαση!!!!!!!
Οι φωτό από το Σαββατόβραδο:
















Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου


ΕΠΣ. Πιερίας