10/7/13

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΘΑΛΑΣΣΑ LIVE" στην Παραλία Κατερίνης.


Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος Άκουσε,,,πως όταν πίνεις αναφέρεις τ' ονομά του....γι αυτό κι έρχεταιιιιιιιι....
Κοντά μας με όλο του το επιτελείο, για μία και μοναδική εμφάνιση στο "Θάλασσα Live" στην Παραλία Κατερίνης.
Σάββατο 13 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Θάλασσα live" (πρώην Ατλαντίδα).
έρχεται για να απογειώσει την νύχτα μας!!!

Κοντά μας λοιπόν αυτό το Καλοκαιρινό Σαββατόβραδο 13 Ιουλίου στο Θάλασσα Live στην Παραλία Κατερίνης (πρών Ατλαντίδα).

Τηλ. κρατήσεων: 6932290630

Λίγα λόγια από το βιογραφικό του για να γνωρίσουμε και τις άλλες πλευτές του αγαπημένου Καλιτέχνη!
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1953. Σπούδασε νομικά στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε διάφορα περιοδικά για πολλά χρόνια. Με την φωτογραφία ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1979 έως το 1988. Τη χρονιά εκείνη παραιτήθηκε από την εφημερίδα όπου εργαζόταν για να μπορέσει να αφιερώσει όλο του το χρόνο στη φωτογραφία. Ταξιδεύει και φωτογραφίζει στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Το 1990 ψηφίζεται δόκιμο μέλος του Μάγκνουμ (Magnum) και οι φωτογραφίες του δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια χρονιά αρχίζει να φωτογραφίζει στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. To 1992 βραβεύεται με το «Mother Jones Award» (Σαν Φρανσίσκο). Το 1994 ψηφίζεται μόνιμο μέλος του Μάγκνουμ (Magnum) και ολοκληρώνει τη δουλειά του στα Βαλκάνια.

Οι φωτογραφίες του Νίκου Οικονομόπουλου έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων The New York Times, The Independent, Die Zeit, El Pais, Liberation, Le Monde, De Morgen, The Guardian, The Observer, ενώ έχουν εκτεθεί στις Η.Π.Α., στο Μεξικό, στη Γαλλία, στην Ιαπωνία, στη Σουηδία, στη Δανία, στην Ιταλία, στο Βέλγιο, στηνΙσπανία, στην Ελλάδα κ.λπ.Ο Νίκος Οικονομόπουλος πάντα προσπαθούσε να τα καταφέρει στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και μετά από χρόνια δουλειάς πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του και να γίνει ευρέως γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show του Alpha, «Dream Show». Και δεν του βγήκε σε κακό. Απέδειξε στον κόσμο και την κριτική επιτροπή ότι αξίζει και κατέκτησε την πρώτη θέση τον Δεκέμβριο του 2006. Από τότε ξεκίνησε για τον Νίκο μια λαμπρή πορεία και φάνηκε ότι ο νεαρός τραγουδιστής ήρθε για να μείνει.

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε το 2007 με τεράστια επιτυχία, δικαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν. Το άλμπουμ είχε τον τίτλο «Πρώτη αγάπη» και από αυτόν προέκυψαν μεγάλα σουξέ, όπως τα : «Κοίτα να μαθαίνεις», «Όλα για σένα», «Αυτό το αστέρι» και «Δύο σπασμένα ποτήρια».

Στο μεταξύ έχει συμμετάσχει σε ένα πολύ πετυχημένο σχήμα που αποτελούσαν νέοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Γιασεμής, στο Fix, ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τη Μάρω Λύτρα στο «Θέα», άναψαν φωτιές στις αθηναϊκές νύχτες.

Το καλοκαίρι του 2008 το κοινό χάρισε στον Νίκο Οικονομόπουλο το βραβείο «Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης» στα Mad Video Music Awards. Τον χειμώνα του 2008 συνεργάζεται με την μεγάλη δισκογραφική εταιρία Sony Music. Ηχογραφεί και κυκλοφορεί το CD single «Και μη γυρίζεις» που ήταν ο προπομπός του δεύτερου ολοκληρωμένου δίσκου του «Άκουσα», ο οποίος κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά. Για τον δίσκο αυτό ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάστηκε με κορυφαίους δημιουργούς . Τα τραγούδια του υπογράφουν μεγάλοι συνθέτες και σπουδαίοι στιχουργοί , όπως η Ελένη Γιαννατσούλια , ο Αλέκος Χρυσοβέργης , ο Σπύρος Γιατράς, ο Πάνος Καπίρης , ο Χάρης Γαλανός, ο Αντώνης Παππάς κ.α.

Το καλοκαίρι του 2009 και πάλι βραβεύεται στα Mad Video Music Awards για το καλύτερο Video clip σύγχρονο-λαϊκό. Τον χειμώνα του 2009 κυκλοφορεί ο επόμενος δίσκος του με τίτλο «Κατάθεση ψυχής». Παράλληλα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fever” μαζί με ένα πολύ μεγάλο όνομα, τον Γιάννη Πάριο. Από αυτή τη συνεργασία ο Νίκος κέρδισε πολλά και συνέχισε με τις εμφανίσεις του στο «Θέα» παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη, την Έλενα Αλεξανδρή και την Πωλίνα Χριστοδούλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε αυτό το σχήμα ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και τα κατάφερε εξαιρετικά. Τη χειμερινή σεζόν του 2010 ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται σε ένα από τα πιο πολυζητημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Στο Fix μαζί με τον Ιωακείμ Φωκά και το Νίνο . Οι τρεις νέοι καλλιτέχνες ξεσήκωναν τα πλήθη με τις επιτυχίες τους και κάθε βράδυ στο μαγαζί επικρατούσε το αδιαχώρητο. Παράλληλα κυκλοφορεί ο δίσκος του «Δώρο για σένα» που εκτινάσσει την καριέρα του στην κορυφή.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες και οι χρυσές και πλατινένιες δισκογραφικές δουλειές συνεχίζονται για τον Νίκο Οικονομόπουλο και έχει ακόμα να δώσει πάρα πολλά. Έχει αποκτήσει ήδη από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς και τον ακολουθεί πιστά. Οι τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του «Ψάξε με» , «Καλή καρδιά» κ. ά. βρίσκονται στην κορυφή των chart .

ΕΠΣ. Πιερίας