3/7/12

Καλοκαίρι και καλαμπόκι....= Ελλάδα!!!!!!!


Το Καλοκαίρι 2012 είναι εδώ...
Χαλάρωση και δροσερές ανάπαυλες στο ημερήσιο πρόγραμμα!!!
Για νά'χουμε λέει.. "Καλό Καλοκαίρι"!!!!
Κάνοντας λοιπόν  τις Καλοκαιρινές μας τσάρκες στα γνωστά καλοκαιρινά λιμέρια ....ξανασυναντήσαμε και πάλι, τον αγαπημένο μας  Βαγγέλη.. στο Καλαμποκάδικο στην Κατερινόσκαλα (Ολυμπιακή Ακτή) που μας τράβηξε απ' την... μύτη!!!
Τρίτη βράδυ ήπιαμε την μπίρα μας στον Σάββα στο ΤΕΚΕΡΟ με βραδιά Καραόκε και στη συνέχεια στον  Βαγγέλη στο Καλαμποκάδικο. Εκεί μας έψησε από ένα καλαμπόκι περιποιημένο με καραμελίτσες και ελληνικό σημαιάκι (μην ξεχνάμε και την ταυτότητά μας) και καθήσαμε με το παρεάκι μου στο παγκάκι και το τσακίσαμε με το δροσερό θαλασσινό αεράκι να μας συνοδεύει!!!
Το καλύτερο βραδυνοαπογευματινό καλαμποκάκι..... με Βουτυράκι που σπάει ρουθούνα και τρελαίνει τον ουρανίσκο!!! Πάντα φρεσκοψημένο στη θράκα με τα κάρβουνα, αλλα και βραστό πεντανόστιμο!!!
Καλαμπόκι εθισμός...τέχνη!!!!! Δοκιμάστε το!!!
Εκεί στο γνωστό μέρος, απέναντι από το ζαχαροπλαστείο "Τό Φώς" ..!!!
'Αιντε.... καλές  καλαμποκαλοκαιρινοστιμιές στο Καλαμποκάδικο του Βαγγέλη και φέτος.....με
ξεκούραση, δυνατές στιγμές και δροσερά μακροβούτια, με βράδια όμορφα φεγγαρολουσμένα κι  ευτυχισμένα...που θα γράψουν ιστορία!!!!

Δοκιμάστε το Καλαμπόκι του Βαγγέλη στο καλαμποκάδικο με τον μουστακαλή Τσολιά.. την γιαγιάκα να δουλεύει ασταμάτητα  στο πηγάδι..και θα με θυμηθείτε!!!! Ο Βαγγέλης είναι ο Μάγος του καλαμποκιού στην Κατερινόσκαλα Πιερίας..!!  Πάντα φρέσκο, νόστιμο και υγειινό!!
Να γιατί επιμένω.....Γιατί????
Γιατί...ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ...ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ!!!!!!!














Ρεπορτάζ:
Μαρία Βαλσαμίδου.

ΕΠΣ. Πιερίας