10/7/12

Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Μενιδιάτης σε καλοκαιρινή περιοδεία. Επόμενος σταθμός τους στην Κατερίνη !!!


Καλοκαιράκι με την Δέσποινα Βανδή να γυρίζει με την βαλίτσα της δίνοντας μοναδικές συναυλίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Μαζί της σε καποιες από τις συναλίες θα είναι  ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Σταθμοί της περιοδείας: -7 Ιουλίου στη Λαμία μαζί με την Χ. Μενιδιάτη -14 Ιουλίου στην Κατερίνη μαζί με τον Χ. Μενιδιάτη -28 Ιουλίου σην Πάργα -11 Σεπτεμβρίου στην Λεμεσό μαζί με την Ε. Κοκκίνου -25 Σεπτεμβρίου στην Πάρο με την Ε. Κοκκίνου -13 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία με πρώτο σταθμό το Johannesburg, όπου έδωσε μια μεγάλη συναυλία για τους πιστούς της θαυμαστές. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Άλλαξα», αλλά και παλιές αγαπημένες επιτυχίες. Στο πλευρό της είχε τον Χρήστο Μενιδιάτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν λίγα χρόνια στη συμπρωτεύουσα και το πρόγραμμα τους είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η ποπ τραγουδίστρια θα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι μιας και θα περιοδεύσει σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι περισσότεροι σταθμοί της περιοδείας δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί μιας και κλείνονται συνεχώς νέοι προορισμοί. Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή θα δώσει μια μεγάλη συναυλία και στην Αθήνα όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, τέλη Αυγούστου, η Δέσποινα Βανδή θα βρίσκεται στα "Αστέρια Γλυφάδας" μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και το συγκρότημα των "Vegas" για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.
Δέσποινα Βανδή - Χρήστος Μενιδιάτης σε μια μοναδική μουσική παράσταση.....
Σάββατο Βράδυ 14 Ιουλίου στο Θάλασσα Live στην Παραλία Κατερίνης.
Είσοδος με ποτό 20 ευρώ. Τιμή φιάλης 80 ευρώ.

ΕΠΣ. Πιερίας