3/9/12

Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6 με 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ελατοχώρι Πιερίας

Καινοτομία, Αποτελεσματικότητα, Πραγματικότητα 

H Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών καταγράφει τα τελευταία χρόνια μία συνεχή προσήλωση σχεδόν όλων, στη λέξη «καινοτομία» που τις περισσότερες φορές συνδέεται άμεσα με τις τεχνολογίες πληροφορικής ή και το «ασυνήθιστο».

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών σχεδιάστηκε από την ΠΕΝΑ και την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας να είναι ένας «ύμνος», μία αναγνώριση στους πραγματικούς πρωταγωνιστές παραγωγής πραγματικού πλούτου στη σύγχρονη Ελλάδα. Έχουν κληθεί Νέοι Αγρότες να παρουσιάσουν πετυχημένες ιστορίες, ασυνήθιστες-καινοτόμες, για την σύγχρονη Ελλάδα.

Από 6 έως 9 Σεπ 2012 στο Ελατοχώρι Πιερίας, πάνω στο «μπαλκόνι των Μουσών», με θέα τον Όλυμπο και την απέραντη ακτογραμμή της Πιερίας, οι Νέοι Αγρότες θα παρουσιάσουν πραγματικές πετυχημένες ιστορίες, οι οποίες γίνονται από τους ίδιους τους νέους αγρότες και επιφέρουν κοινωνικά και οικονομικά αποτελέσματα που τους επιτρέπουν να δημιουργούν νέες οικογένειες και να προσφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου τους.


Για τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέριες του Συνεδρίου, δόθηκε συνέντευξη  Τύπου στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε. την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί,  Την συνέντευξη παραχώρησαν από κοινού Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας στα γραφεία της Ε.Ν.Α. Πιερίας (Παλιό Κεραμίδι, πρώην Δημαρχείο Δήμου Ελαφίνας) με θέμα:
«Η διοργάνωση του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών στην Πιερία»


Χορηγός Επικοινωνίας:
Ράδιο Διόνυσος 89,2



ΕΠΣ. Πιερίας