29/8/13

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου κ. Σάββα Χιονίδη στους μαθητές που πέρασαν στις Σχολές...




Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές των Λυκείων της Κατερίνης και της Πιερίας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα - Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι η προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει εφαλτήριο για προσωπική πρόοδο, καταξίωση και κάθε επιτυχία στις νέες τους υποχρεώσεις και προκλήσεις.
Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, συμμεριζόμαστε όλοι τη χαρά και την ικανοποίησή τους, αντλούμε δύναμη από τα φωτισμένα πρόσωπά τους, μία δύναμη που μας γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.
Ακόμα, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους γονείς τους που συμμετείχαν με αγωνία στην όλη τους προσπάθεια, όσο και τους καθηγητές που επί χρόνια τους προσέφεραν με υπομονή και επιμονή τα απαραίτητα εφόδια.
Συγχαίρω επίσης αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Με δύναμη, πείσμα και δημιουργικότητα μπορούν να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά, αρκεί με, θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους, να τις αναζητήσουν.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

ΕΠΣ. Πιερίας