20/8/13

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης σε Βροντού και Δίον

ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8                                       ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΟΝ
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 και 26 Αυγούστου στη Βροντού και στο Δίον Δ.Δίου-Ολύμπου.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013, στις 8:00 το βράδυ στη Δημοτική Κοινότητα Βροντούς (στον χώρο δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο).
Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, στις 8:00 το βράδυ, το φεστιβάλ θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις του στην Τοπική Κοινότητα Δίου (Δημοτικό Σχολείο).  
Στο φεστιβάλ συμμετέχουν χορευτικά σχήματα από την Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Καναδά, Τουρκία, Σερβία, Ουκρανία και Ελλάδα.
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης διοργανώνει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Βροντούς, την Τοπική Κοινότητα Δίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βροντούς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δίου καθώς και με τον Σύλλογο Φιλόπτωχων Γυναικών Βροντούς. ΕΠΣ. Πιερίας