3/9/12

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο ρέμα της Αγίας Τριάδας στον Όλυμπο


OLYMPOS RIVER PARTY  το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 

Στο ρέμα της Αγίας Τριάδας στον Όλυμπο   Ώρα έναρξης 8.00 το βράδυ 


Olympos river party

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς σας προσκαλεί σε μια βραδιά κεφιού στην γιορτή που θα γίνει στους Πρόποδες του Ολύμπου. Στην Περιοχή Ρέμα Αγίας Τριάδας, με ζωντανή μουσική και φαγητό! Τιμή εισόδου 5 ευρώ. Ώρα έναρξης 9 μ.μ. Με την στήριξη του Δήμου Δίου Ολύμπου. Τηλ. για πληροφορίες: 6972224665


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 89,2



Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, ο Ορειβατικός Σύλλογος της Βροντούς ξεκινά μια πρωτοβουλία για την διοργάνωση του Olympos river party και καλεί όλους σε μια βραδιά γιορτής στους πρόποδες του Ολύμπου (περιοχή ρέμα Αγίας Τριάδας) με ζωντανή μουσική και φαγητό. Το εισιτήριο είναι μόλις 5 ευρώ!
Η προσπάθεια αυτή πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα και τον στόχο να καθιερωθεί μια εκδήλωση στους πρόποδες του Ολύμπου ανάλογη και γιατί όχι ανώτερη από ανάλογες άλλων περιοχών της Ελλάδας έχει σκοπό την ενίσχυση των προσπαθειών επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Συλλόγου.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς αποτελεί έναν σημαντικό τοπικό φορέα που αποσκοπεί στην ανάδειξη κι αξιοποίηση της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς του Ολύμπου και στη δημιουργία ορειβατικής συνείδησης των μελών και των φίλων του. Προσπαθεί να αναδείξει τον ορεινό πλούτο του Ολύμπου, μέσα από μια σειρά δράσεων όπως ορειβατικές αναβάσεις, χάραξη και καθαρισμό μονοπατιών, σήμανση ορεινών θέσεων συμμετοχή και συνέργεια σε μεγάλες ορειβατικές εκδηλώσεις (Olympus marathon). Ο Σύλλογος είναι μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις έρευνας και διάσωσης επισκεπτών του βουνού, φύλαξης και πυροπροστασίας ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πιερίας.
Στην προσπάθεια ανεύρεσης στέγης του Γραφείου του Συλλόγου, ο Δήμος Δίου Ολύμπου παραχώρησε στο Σύλλογο το κτίριο της Μ.Ε.Λ. που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το εξωκλήσι των Αγίων Αποστόλων στον Όλυμπο. Ο Σύλλογος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επισκευή του και τη διαμόρφωση του χώρου.



ΕΠΣ. Πιερίας